Blog | 5 of 6

 • Versie 2010.0.0 - BTW wijzigingen 2010 en intracommunautaire listing via Intervat

  Updates

  BTW wijzigingen 2010.

  KashExpert voldoet nu aan de nieuwe voorwaarden om BTW aangiften en jaarlijkse klantenlistings in te dienen via Intervat. Een overzicht en korte uitleg omtrent de BTW wijzigingen vindt u hier.

 • Versie 2009.2.2 - BTW wijzigingen vanaf 1 januari 2010

  Updates

  BTW wijzigingen vanaf 1 januari 2010.

  Deze update is in principe enkel nodig als u een gemengde of gedeeltelijke belastingplichtige bent, of als u diensten levert/ontvangt aan/van belastingplichtigen uit een Europese lidstaat. Als u niet onder deze voorwaarden valt kan u deze update gewoon negeren en zal u de wijzigingen alsnog meenemen bij een volgende update. Een overzicht en korte uitleg omtrent de BTW wijzigingen vindt u hier.

 • Versie 2009.2 - Extra boekhouding en commerciële rapporten en langere velden

  Updates

  Extra boekhouding en commerciële rapporten.

  Er zijn heel wat nieuwe rapporten beschikbaar. Daar waar de bestaande rapporten hoofdzakelijk interessant zijn vanuit boekhoudkundig standpunt, geven de nieuwe rapporten meer commercieel inzicht in uw activiteiten. Zo kan u bijvoorbeeld de omzet per artikel of per klant gaan bekijken.

 • Wijzigingen BTW vanaf 1 januari 2010

  Boekhouding

  Vanaf 2010 zijn er enkele wijzigingen in de BTW verplichtingen. U kan de officiële persmededeling op de website van het ministerie van financiën nalezen. Wij geven u hier voor elk van de wijzigingen een woordje bijkomende uitleg.

 • Versie 2009.1 - Betere facturatie via lange beschrijvingen voor artikels en aanmaningen met openstaand saldo

  Updates

  Betere facturatie via lange beschrijvingen voor artikels.

  Voor artikels kan vanaf nu een lange beschrijving opgegeven worden (in verschillende talen). Deze beschrijving is onbeperkt in lengte en kan gebruikt worden bij het afprinten van facturen, creditnota’s of offertes. Pas hiervoor uw layouts aan.

 • Versie 2009.0 - Meertalige facturen, offertes en herinneringen en snellere invoer

  Updates

  Meertalige layouts voor facturen, offertes en herinneringen.

  Layouts voor facturen, creditnota’s, offertes en herinneringen kunnen vanaf nu in meerdere talen opgesteld worden. Bovendien kan u bij de artikels een beschrijving in de verschillende talen geven. Bij het afprinten worden dan automatisch de layout en artikelbeschrijvingen in de juiste taal gekozen op basis van de klantgegevens. Voor u hiermee begint kan u best meteen uw talen ingeven via menu Basis -> Dossier Instellingen -> Talen tab. De volgorde van de talen veranderen achteraf kan u immers veel tijd kosten.