Over ons

Een jarenlange ervaring als software ingenieur, de vele contacten met kleine ondernemers en de wens om beter te voldoen aan hun behoefte op gebied van administratieve software, zetten mij er enkele jaren geleden toe aan om te starten met de ontwikkeling van een geïntegreerd facturatie- en boekhoudprogramma.

In 2008 werd zo Kashexpert geboren. De focus lag van in het begin op gebruiksvriendelijkheid. Samen met een boekhouder die de boekhoudkundige correctheid controleert, creëerden we een standaard software pakket voor boekhouding en facturatie met de naam KashExpert, volledig op maat van de kleine ondernemer. Naast gebruiksvriendelijkheid is ook prijs/kwaliteit een van onze troeven. Zo zijn we de enige leverancier van boekhoud- en facturatieprogramma’s waar updates levenslang gratis zijn.

In 2016 verhuist Kashexpert naar het buitenland. Omwille van familiale redenen ben ikzelf verhuisd naar het Verenigd Koninkrijk en om die reden zag ik mij genoodzaakt om Kashexpert mee te verhuizen. Kashexpert is en blijft echter in weze Belgisch en de focus blijft liggen op de Belgische markt: een Belgisch telefoonnummer voor support blijft beschikbaar en Kashexpert blijft up-to-date met de allerlaatste wijzigingen in de Belgische wetgeving.

Veel success met uw zaak en KashExpert!
Steven Vaneyck