Versie 2013.1 - Layout voor emails, transparante layout panelen en nieuwe import mogelijkheden

Layout voor emails

Het is nu mogelijk om het onderwerp en de inhoud van emails in te stellen voor facturen, creditnota’s, herinneringen, offertes, …. Dit kan via de layouts. Als u bijvoorbeeld uw facturen per email verstuurt kan u dus onderwerp en inhoud van de email instellen in uw factuur layouts. U kan ervoor kiezen om al dan niet uw factuur in pdf formaat als bijlage toe te voegen. U kan ook velden van de factuur in uw email opnemen, zoals bijvoorbeeld klant naam, totaalprijs van de factuur, …

Transparante layout panelen

Alle panelen in layouts kan u vanaf nu een transparante achtergrond geven. Dit kan door wit als achtergrond te kiezen en geldt voor alleenstaande panelen, panelen in het lijstpaneel en panelen in het prijspaneel. Dit laat u toe om via logo een afbeelding als achtergrond voor uw facturen te gebruiken waarbij de panelen door de transparante achtergrond de afbeelding niet blokkeren.

Nieuwe import mogelijkheden

Er zijn enkele nieuwe import mogelijkheden waarbij het o.a. mogelijk wordt om bij de import reeds bestaande fiches te overschrijven. Dit is handig als u bijvoorbeeld uw artikels extern wenst te beheren in een excel bestand en u regelmatig prijzen verandert. De import laat u dan toe om voor bestaande artikels de prijzen te overschrijven.