Gratis Facturatieprogramma

KashExpert Free is een gratis en eenvoudig facturatieprogramma dat een aantal basisfunctionaliteiten van KashExpert Facturatie bevat. U bent zelfstandige in bijberoep of u heeft slechts een beperkt aantal facturen en klantopvolging is nog niet echt een probleem, dan is KashExpert Free mogelijk iets voor u.

Met KashExpert Free maakt u duidelijke en professionele facturen met een naar wens aangepaste layout en met een eigen logo. U beheert uw klanten en maakt artikels aan voor uw handelsgoederen en diensten zodat uw facturen met slechts enkele muisklikken aangemaakt kunnen worden. Betalingen kunnen ingegeven worden en betaalde facturen worden als dusdanig aangeduid.

U bent een startende ondernemer en u twijfelt met de aankoop van een facturatieprogramma of boekhoudpakket? Begin dan zonder risico met KashExpert Free. Het is gratis en toch maakt u snel en eenvoudig professionele facturen. Als de onderneming groeit of als u later toch iets meer verwacht op het vlak van facturatie, dan kan u steeds overstappen naar KashExpert Facturatie, waarbij uw bestaande gegevens zoals klanten, artikels en facturen behouden blijven. Er kan eveneens overgestapt worden naar KashExpert Facturatie & Boekhouding. Met KashExpert Free kan u dus gratis en zonder risico van start om professionele facturen te maken.