Kashexpert Boekhoudprogramma

KashExpert Boekhouding is een compleet boekhoudprogramma dat volledig aan de Belgische wetgeving voldoet. Bovendien bieden wij updates als enige op de markt gratis aan. U betaalt dus slechts eenmalig voor KashExpert Boekhouding en bent voor altijd bij met de laatste ontwikkelingen. Zeg dus NEEN tegen dure onderhoudscontracten waar elke wetswijziging u duur te staan komt!

Elke wijziging in de Belgische boekhoud- of BTW-regelgeving wordt door ons op de voet gevolgd en indien nodig zorgen wij voor updates, wat maakt dat KashExpert Boekhouding op elk moment conform de Belgische wet is.

KashExpert Boekhouding is specifiek ontworpen voor zelfstandigen en kleine ondernemingen en laat toe om op eenvoudige wijze een eigen boekhouding te voeren. Van de invoer van boekingen tot de afdruk van journalen, balansen en resultatenrekeningen. Bij de invoer van de boekingen wordt het BTW bedrag en het boekingssaldo automatisch op de juiste rekeningen en de juiste BTW vakken geboekt. De BTW aangifte, klantenlistings en intracommunautaire listings kunnen gemakkelijk worden verstuurd via Intervat.

Download vandaag nog de gratis demo versie en u kan alle functionaliteiten zelf uitproberen!

PS: Als u later iets meer verwacht op het vlak van facturatie, dan kan u naadloos overstappen op KashExpert Facturatie & Boekhouding zonder verlies van gegevens.