U kan hieronder de getuigenissen lezen van enkele van onze klanten. Zo hoort u het eens van een ander. Heeft u zelf opmerkingen of wilt u een getuigenis indienen, contacteer ons dan via de contact pagina.

Als gebruiker werk ik graag mee aan het verbeteren van software die ik gebruik. Het is dan ook leuk te merken dat veel van de recente nieuwigheden in jullie programma door mij aangegeven werden. En hoewel ik geen supportcontract heb, kan ik toch genieten van alle nieuwigheden via de gratis updates.

– Koen Rottier, Adoewa
– website: http://www.adoewa.be


Voordat ik besloten heb KashExpert aan te kopen heb ik een 4 tal boekhoud- en facturatieprogramma’s geprobeerd. KashExpert was het enige dat voor een goede prijs een compleet pakket kon bieden. Ik vind KashExpert een compleet overzichtelijk programma wat prima aan mijn noden voldoet. Dit programma werkt ook goed met intracommunautaire aankopen en leveringen wat bij mij veel voorkomt. Tot dusver geen klagen over de support.

– Ricky Leijten, MTB technische dienstverlening
– website: http://www.m-t-b.be


We hebben al veel software pakketten geprobeerd en voor KashExpert moet je niet gestudeerd hebben. Je kan ook heel gemakkelijk de boekhouding doen, ook geschikt voor vzw’s. Ik raad zeker dit boekhoudprogramma aan!

– Ingrid, Spiritueel Onderweg vzw
– website: http://www.spiritueelonderweg.com


Ik ben zeer tevreden over jullie producten! Reeds vele jaren gebruiken wij delen of volledige boekhoudprogramma’s voor ons bedrijf. Steeds echter kwamen na verloop van tijd de “meerprijzen” boven water. Updates die bijna evenveel kosten als het programma zelf, supportprijzen waarvan je onwel wordt of gewoon aan je lot overgelaten. Wij gebruiken nu deze programma’s voor onze boekhouding, offerten, facturen, enz… Nog nooit een update dienen te betalen en men wordt automatisch verwittigd indien een nieuwigheid opduikt. Dit is gewoon waar voor je geld.

– Van Cauwenbergh Geert, Zaakvoerder Decovanca
– website: http://www.decovanca.be


Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Hoewel ik zelf niet echt een computerspecialist ben, had ik alles snel onder de knie. Bovendien is alles wat ik nodig heb voorhanden. Dank jullie wel.

– Jan Willems, loodgieter


Na het uitproberen van de demoversie bleek het echt te gaan om een programma voor de kleine ondernemer dat alle verwachtingen waarmaakt. Eenvoudig, doelmatig en geen overbodige gegevens in te voeren. En dit alles voor een fijne prijs. Een echte aanrader!

– Elizabeth De Rijcke, schoonheidsspecialiste


KashExpert is echt een duidelijk boekhoud- en facturatieprogramma, ideaal voor mij als kleine ondernemer. Ik maak nu snel professionele facturen en heb steeds een heldere kijk op de boekhouding. Veel succes met deze software!

– Steven Janssens, electricien


Ik had eerder reeds met meerdere boekhoudprogramma’s gewerkt. Het werken met KashExpert is echter een verademing. En ik maak snel professionele facturen. Eindelijk weer tijd om zaken te doen.

– Dirk De Groot, zaakvoerder meubelzaak